Laatste Tune Out Event van dit seizoen

Foto: Cees Ringelberg

Het laatste Tune Out Event van dit seizoen! En weer een hele leuke. Ervaren muzikanten gecombineerd met aanstormend talent, op een mooi podium in een fijne zaal. Vrijdag 28 juni gaat de zaal open om 19.30 uur, en entree is gratis! Je vindt Elzenburg aan Lidwinastraat 12c. In willekeurige volgorde staan op de planken;

Blues Kitchen
Dit is een jonge bluesformatie uit Waalwijk en Tiel met vier oudere jongeren die al een poosje meegaan en elkaar kennen uit vorige bands. Met dit nieuwe project willen ze met hun mix van blues-harmonica en gitaar de blues laten horen met lichte invloeden van andere stijlen.Blues Kitchen is Patrick de Jong – bluesharp en vocals-, Hans te Pas – gitaar-, Thijs Refoealoe – bass-,  Wim van Zetten – drums.

NUL73
NUL73 bestaat uit 5 muzikanten die alle 5 al heel wat jaren muziek maken met elkaar , maar ook in andere formaties. Het allerbelangrijkste vinden wij het samen genieten van muziek en plezier hebben. We maken covers uit de jaren 70 en 80 om naar te luisteren en om lekker op te dansen. Van de Dijk tot Donna Summer en van Golden Earring tot de Time Bandits. We komen allemaal uit de omgeving van Den Bosch (NUL73) dus . Laat je verassen en geniet!!!

Altered Playground
Altered Playground is een energieke coverband met zijn roots in Eindhoven en omgeving. We richten ons op het coveren van pop/rockmuziek met vaak een onverwachte twist! Wil je meezingen maar toch knallen? Wil je pop en rock classics on steroids? Je bent op de juiste plek! De band probeert hiermee af te wijken van de gemiddelde coverband maar wil toch dat mensen herkenbare muziek horen. Bon Jovi, Nena, Aerosmith, The Police, En Vougue, Billy Eilish, Guns ‘n Roses. Allemaal nummers van artiesten die je kent, maar soms net even anders! Voetjes van de vloer, stembanden los en laat je verassen door het eigenzinnige repertoire van Altered Playground!

Na de zomervakantie pakken we op 27 september de draad weer op. Maar nog bijzonderderder; op zaterdag 30 november viert Tune Out Event zijn zilveren lustrum! 25 edities maal 3 bands; een best-of editie op twee podia. Zet vast in je agenda!

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen