Kermis op het Lidwinaveld in Vught

Foto: Cees Ringelberg

Vanaf zaterdag 6 juli tot en met woensdag 10 juli staat de Vughtse kermis weer op het Lidwinaveld. De openingstijden zijn zaterdag vanaf 13.00 uur, zondag vanaf 13.00 uur, maandag vanaf 14.00 uur, dinsdag vanaf 14.00 uur, woensdag vanaf 13.00 uur.

Verschillende leuke attracties, eetkramen en oefeningsspelen, allemaal verzameld op één veld, voor een en al gezelligheid. Ook zal er horeca aanwezig zijn, voor een lekker drankje tijdens het kermis vieren. Nieuw dit jaar zijn de cakewalk (Lunapark) én de viskraam. Bovendien is de ‘Technodance’ terug van weggeweest.

Kortingsbonnen
Op de Facebookpagina van de kermis staan kortingsbonnen die bezoekers kunnen meenemen om te profiteren van leuke kortingen! Deze kortingsbonnen zullen ook bij diverse winkels in Vught neergelegd worden.

Programma
Op zaterdag komen vanaf 13.30 uur ‘Stitch en Sonic’ op visite. Op maandag is er van 14.00 tot 15.00 uur prikkelarm uur. Op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur staat het bekende ‘Rondje Vught’ op het programma, in samenwerking met Cello. Op dinsdag komt vanaf 16.00 uur Paw Patrol langs en op woensdag is het tijd voor de welbekende vrijkaartjesmiddag, waarop alle basisschoolleerlingen van Vught hun gekregen vrijkaartje kunnen inwisselen voor een rit in een attractie naar keuze.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen