112

Werk van politie stond deze week in teken van rellen

Foto: Politie

Deze week stond voor de politie voornamelijk in het teken van de rellen in Den Bosch. Ook de Vughtse eenheden moesten hier naar toe. Verder was het vrij rustig. De brandweer kreeg enkele oproepen, maar had daar niet veel werk aan. De ambulance moest negenentwintig keer naar Vught, waarvan zes keer met spoed.

Ook de politie van Vught is de afgelopen week druk geweest met de rellen in Den Bosch. Op dinsdag waren er geruchten dat er mogelijk ook rellen in Vught kwamen. In de middag kwam een melding binnen van een demonstratie aan de Louise de Colignylaan, maar dat betrof een onjuist bericht. Later meldde de gemeente ook dat de geruchten van mogelijke rellen niet bevestigd konden worden. Het bleef verder rustig in Vught.

Brandweer

De brandweer kreeg deze week enkele oproepen. Een brandgerucht aan de St. Elisabethstraat bleek loos alarm. In de Dennenlaan was een melding van een gaslek. Dit bleek in een meterkast te zijn.

Stroomstoring PI

In de nacht van dinsdag op woensdag moest de brandweer naar de gevangenis vanwege een smeulende relais. Deze veroorzaakte een stroomstoring in enkele units van de gevangenis. De storing zorgde wel voor ongemak, maar niet voor onveilige situaties. Wel werd er extra personeel ingezet om contact met de gedetineerden te kunnen hebben en stonden er twee politieauto’s bij de ingang.

Ongevallen

Op de A65 vonden deze week twee ongevallen met letsel plaats. Meer informatie hierover is niet beschikbaar.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen