112

Weekoverzicht: rustige week voor Vughtse hulpdiensten

Foto: Nieuws.nl

Het was een relatief rustige week voor de hulpdiensten zonder grote incidenten. Wel werden er enkele mensen vermist, maar deze werden snel weer aangetroffen.

De brandweer van Vught kreeg twee meldingen. De ploeg moest naar Halder voor een schoorsteenbrand en kreeg een melding van brandgerucht bij de Coppes stichting aan de Diepenbrockstraat. Voor deze laatste melding hoefden ze niet meer in actie te komen. De brandweer van Helvoirt moest uitrukken voor een gaslek aan de Torenstraat en een voertuigbrand.

Ongeval

Politie en ambulance hadden ook een rustige week. Ze kwamen ter plaatse bij de Boslaan, waar een kind van een speeltoestel was gevallen. Deze moest mee naar het ziekenhuis. Ook was er een ongeluk bij de Marktveldpassage. In totaal moest de ambulance zeven keer met spoed naar Vught deze week.

Vermist

Afgelopen week werden er enkele personen vermist. Het betrof een 88-jarige vrouw vanaf de Loonsebaan en een jongen vanaf zorgpark Voorburg. Beide zijn later ongedeerd aangetroffen. Eerder was er ook al een weggelopen cliënt aangetroffen en teruggebracht naar Voorburg.

Oplichting

Wijkagent Marcel de Rouw plaatste op Twitter ook een waarschuwing voor oplichting door nep bankmedewerkers: https://www.politie.nl/themas/bankhelpdeskfraude.html

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen