112

Weekoverzicht: brand aan overkapping en stormschade

Foto: Brandweer

Het was een vrij rustige week voor de politie en andere hulpdiensten. De brandweer kwam wel enkele keren in actie, onder andere voor een flinke brand aan een overkapping in een tuin. In totaal kwam de ambulance zeven keer met spoed naar Vught en één keer naar Helvoirt.

Bij een flinke brand aan een overkapping van een woning aan de Koepelweg werd opgeschaald naar middelbrand. Er kwamen meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te blussen. Bij de brand kwam veel rook vrij, die grotendeels de woning inging. Na het blussen, moest de brandweer daarom ook de woning ventileren.

Brandweer

De brandweer kwam verder deze week nog in actie voor het afhijsen van een patiënt aan de Wolfskamerweg, het blussen van een bermbrand aan de Grote Gent en voor een melding stormschade aan de Lekkerbeetjenlaan. In Helvoirt moest de brandweer naar een melding van gaslucht bij de Torenstraat / Broekwal.

Politie

De politie hield deze week buiten heterdaad een man aangehouden met toestemming van een Officier van Justitie. De man wordt verdacht van mishandeling en vernieling. Op de A65 reed een vrachtwagen tegen een viaduct nadat de chauffeur in slaap was gevallen. Er vielen geen gewonden, de schade was alleen materieel.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen