112

Weekoverzicht: enkele ongevallen en aanhoudingen

Foto: Pixabay

Twee ongevallen, een paar aanhoudingen en kinderen die granaatonderdelen vinden. De hulpdiensten kregen met diverse meldingen te maken afgelopen week. De ambulance moest zes keer met spoed naar Vught en twee keer met spoed naar Helvoirt.

In Vught vonden twee ongevallen plaats. Op de Boxtelseweg was er een botsing tussen een auto en scooter. Gelukkig vielen de verwondingen mee. Bij de Jumbo aan de Raadhuisstraat was een oudere bestuurder tegen meerdere auto’s gebotst. De rijvaardigheid van deze persoon wordt onderzocht.

Brandweer

De brandweer kreeg twee meldingen. Op zondag was er een dier op hoogte aan de Kamillestraat en eerder was er een boom ongevallen in het Reeburgpark op het voetpad. Deze is door brandweer en gemeente weggehaald.

Politienieuws

De surveillance van de politie hield deze week autobestuurster staande omdat ze met haar telefoon bezig was. Toen de politie de vrouw controleerde, bleek haar rijbewijs ongeldig te zijn en stond er nog een forse boete open. Deze werd meteen geïnd.

Aan de Haldersebaan werden vier personen aangehouden, die worden verdacht van een autoinbraak in Roermond. De verdachten, waaronder een veertienjarige jongen, komen uit Amsterdam en omgeving.

Op de Vughtse hei hebben een paar kinderen een staartstuk van een mortiergranaat en een deel van een handgranaat gevonden. De politie heeft deze delen veilig gesteld. De kinderen hadden de onderdelen mee naar huis genomen en wijkagent Marcel de Rouw waarschuwt op twitter om dat nooit te doen. Laat de explosieven liggen en bel de politie.

Vanaf het zorgpark Voorburg was een cliënt met juridische maatregel weggelopen. Deze is later aangetroffen in Boxtel en teruggebracht naar de instelling.

Bij de Glorieuxlaan trof de surveillance dit weekend een man aan die onder invloed was van GHB. Er moesten meerdere eenheden ter plaatse komen omdat de man erg agressief was. Hij is uiteindelijk naar het ziekenhuis vervoerd.

Tijdens een dienst kreeg wijkagent Marcel de Rouw gevonden autosleutels overhandigd. Middels contacten in de wijk is de eigenaresse gevonden en zijn de sleutels teruggebracht.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen