112

Weekoverzicht: vrouw misleidt bewoners Vught

Foto: FPMB Bart Meesters

Twee ongevallen de afgelopen week én de politie geeft een waarschuwing af voor een vrouw die zich uitgeeft als zorgmedewerkster, maar een handlanger de kans geeft om te stelen.

Afgelopen week waren er twee ongevallen in Vught. Op de Bosscheweg kwam een vrouw op een scooter ten val. Ook op de Molenstraat / Maarten Trompstraat betrof het een scooterrijder die ten val kwam. Deze dacht dat een automobilist de rotonde op zou rijden en remde daardoor hard en kwam ten val. Hij raakte lichtgewond. In totaal moest de ambulance negen keer met spoed naar Vught komen.

Brandweer

De brandweer van Cromvoirt kwam af op een melding van liftopsluiting in de PI in Vught. De brandweer van Vught moest naar een melding van stormschade bij Huize Bergen.

Waarschuwing

Wijkagent Marcel de Rouw waarschuwt op social media voor een vrouw die zich uitgeeft voor een zorgmedewerkster. Zij komt met een smoes bij goedgelovigen binnen. Door de bewoner af te leiden geeft ze een handlanger de gelegenheid om de woning binnen te dringen en spullen te stelen.

Politieberichten

Het team verkeer heeft deze week op de A2 een verbaal opgemaakt voor een automobilist die 56 kilometer per uur te hard reed. Het rijbewijs is ingevorderd. Op dinsdag 1 juni was er een auto-inbraak bij de parkeerplaats van de IJzeren Man. De inbraak vond plaats tussen 16.00 en 17.00 uur. Meer info is welkom. Op dezelfde dag is de politie ter plaatse gekomen bij de spoorwegovergang aan de Laagstraat, waar een verward persoon was. Ook werden er deze week kort twee kindjes van drie en vijf jaar oud vermist. Gelukkig werden deze snel in goede gezondheid terug gevonden. Ook waarschuwt de politie voor vreemde sms’jes over het volgen van postpakketten die afkomstig zijn van criminelen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen