112

Weekoverzicht: samenwerking politie met wijkGGD’ers

Foto: Politie

Politie Vught is blij met de samenwerking met de wijkGGD’ers. Verder een aantal kleine ongevallen, maar een vrij rustige week voor de hulpdiensten. De ambulance ging elf keer met spoed naar Vught en drie keer naar Helvoirt.

Bij een ongeval op de kruising Vijverbosweg en Wielewaal botsten een scootmobiel en auto. De bestuurster van de scootmobiel is voor controle meegenomen naar het ziekenhuis. Ook was er een ongeval op de kruising Bergenshuizensestraat met de Esscheweg. In Helvoirt botsten een auto en scooterrijder. De scooterrijder kwam er vanaf met enkele flinke schaafwonden, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Brandweer

De brandweer van Vught moest in actie komen voor een nacontrole van een brand bij Cello. De brandweer van Cromvoirt ging naar een melding van brandgerucht bij de PI. In Helvoirt was er een kleine buitenbrand bij de Guldenberg die snel geblust was. Ook kwam de brandweer in actie voor dienstverlening aan de Udenhoutseweg.

WijkGGD’ers

De politie verleende deze week bijstand bij Novadic/Kentron op zorgpark Voorburg. Een agressieve patiënt moest overgeplaatst worden. Wijkagent Marcel de Rouw voerde deze week een goed overleg met de GGD en de gemeente Vught over de inzet van de wijkGGD’ers. In 2020 zijn er vierenzestig casussen aangemeld. Het politieteam van Vught werkt volgens De Rouw graag samen met de wijkGGD’ers Esther Pullen en Sarah Voss.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen