112

Weekoverzicht: wateroverlast en (loze) brandmeldingen

Foto: Brandweer Vught

Ook in Vught had de brandweer te maken met meldingen van wateroverlast. Verder nog (loze) brandmeldingen en een ongeval. In Helvoirt bleef het rustig deze week.

De brandweer van Vught moest twee keer uitrukken voor wateroverlast in een woning. Zowel aan de Gogelstraat als aan de Markiezaat had de overvloedige regenval voor problemen gezorgd. Aan de Johan Frisolaan was er stormschade, waar de brandweer naar toe moest. Verder was er een melding van brandgerucht bij Woonzorgcentrum Theresia en ging de brandweer af op een woningbrand aan de Esschestraat. Dit bleek om oefenrook te gaan om te kijken naar een lekkage in een dak.

Botsing

Bij de kruising Wolfskamerweg / Brabantlaan kwamen een auto en fietser in botsing. De fietser werd ter observatie meegenomen naar het ziekenhuis. In totaal kwam de ambulance tien keer met spoed naar Vught en één keer naar Helvoirt. De traumahelikopter werd ook één keer opgeroepen voor een medisch incident.

Onder invloed

De politie zag zaterdagnacht een slapend persoon langs de N65 bij Helvoirt. Bij het wakker maken, bleek de persoon flink onder invloed van alcohol te zijn. Er is een proces-verbaal opgemaakt vanwege deze gevaarlijke situatie en de familie heeft de persoon opgehaald.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen