112

Weekoverzicht: hennepafval en ongevallen

Foto: Politie

Het was een week met een grote diversiteit aan meldingen voor de hulpdiensten. Onder andere meldingen van twee ongevallen en een grote partij gedumpt hennepafval moesten afgehandeld worden.

De brandweer van Vught kwam in actie voor een nacontrole van een brandje bij Reinier van Arkel. Ook was er assistentie bij het afhijsen van een patiënt en moest het redvoertuig van Den Bosch komen voor een crisisgeval bij Reinier van Arkel. Ook de politie was daarbij aanwezig. In Helvoirt ging de brandweer naar een dier in een put.

Ongevallen

Op de N65 bij Vught vond een ongeval plaats ter hoogte van de Boslaan. Op de Helvoirtsestraat in Helvoirt, kwam een vrachtwagen in botsing met twee bomen, nadat hij van de weg afraakte. De chauffeur bleef ongedeerd, maar de wagen en de bomen liepen wel schade op. De ambulance kwam afgelopen week negen keer met spoed naar Vught en twee keer naar Helvoirt.

Politienieuws

In Cromvoirt hield de politie afgelopen week een man aan die in een gestolen auto reed. Hij had ook drugs gebruikt. In Vught werd een man aangehouden die een auto aan het vernielen was. Hij deed dit bewust omdat hij in de cel wilde zitten, in plaats van bij een opvang/hulpverlening. In het weekend trof de politie om half vier ’s nachts twee veertienjarige meisjes aan in een hal van een flat. Ze zouden gaan logeren. De ouders zijn geïnformeerd en hebben de meisjes opgehaald. Op de picknickplaats aan de Margrietlaan in Helvoirt werd een grote hoeveelheid hennepafval gedumpt.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen