112

Weekoverzicht: gekanteld busje op Lidwinaveld

Foto: Politie

Het was een vrij rustige week voor de hulpdiensten afgelopen week. Geen ongevallen of branden, maar wel een minderjarig meisje met psychische problemen en een gekanteld busje op het Lidwinaveld. De ambulance rukte vijf keer met spoed uit naar Vught en drie keer naar Helvoirt.

De politie is deze week druk doende geweest met een minderjarig meisje dat aan het doordraaien was en die op een gegeven moment zelfs op de N65 stond. Eerder in de week was er al begonnen met het opstarten van zorg. Met de GGZ wordt gezocht naar de juiste hulpverlening.

Lidwinaveld

Op het Lidwinaveld lag vrijdag aan het eind van de middag een gekanteld busje. De bestuurder wilde met de handrem een rondje draaien, maar dat ging niet goed. Een takelbedrijf zette de auto recht en nam hem mee. Volgens wijkagent Marcel de Rouw kan de bestuurder eventueel meerdere bekeuringen tegemoet zien, onder andere voor het betreden van het gras.

Hennepplanten

Op zondag ontstond er aan de Boslaan een conflict op straat en nam de politie in een tuin aan de Esschestraat een grote hoeveelheid hennepplanten in beslag. Deze worden vernietigd.

Brandweer

De brandweer rukte deze week uit voor een liftopsluiting in de flat Eikendonck en ter assistentie van de politie. Ook kwam er een melding van brandgerucht bij Cello binnen, maar daar was geen inzet meer nodig.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen