112

Weekoverzicht: drukke week voor de brandweer

Foto: FPMB Bart Meesters

Waar de politie en ambulance het relatief rustig aan konden doen de afgelopen week, was het een drukke week voor de brandweer. Zij moesten aan de slag met onder andere enkele autobranden en assistentie bij de grote brand bij AVI in Den Bosch.

De eerste melding van de afgelopen week was een autobrand op de A65. Later brandde aan de Van Miertstraat ook een auto af en raakte een andere auto zwaar beschadigd. Hierbij is brandstichting vermoedelijk de oorzaak. Verder was er nog een afvalbrandje in het Reeburgpark en moest de brandweer een ambulance helpen met het afhijsen van een patiënt en het wegdek van het Maurickplein reinigen. Er waren ook meldingen van brandgerucht bij de PI en de Brederodekazerne, maar hier was de inzet van de brandweer uiteindelijk niet nodig. Verder was er assistentie nodig bij de grote brand bij schrootverwerker AVI in Den Bosch.

Politienieuws

Wijkagent Marcel de Rouw meldde de afgelopen week een autodiefstal van een Suzuki Swift. De oranje auto met kenteken 60JKZ8 werd afgelopen vrijdag gestolen. Meer informatie is welkom. Eerder in de week werd een meisje vermist vanaf de Boxtelseweg. Zij is gelukkig weer veilig aangetroffen. De Rouw waarschuwt ook voor een nieuwe truc waarmee criminelen aan telefonische oplichting doen. Politie of overheidsinstanties vragen nooit naar pincodes of om software te installeren.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen