112

Weekoverzicht: ongeval en auto- en schoorsteenbrand

Foto: Pixabay

En het blijft rustig in januari. Een ongeval en een auto- en schoorsteenbrand. Dat waren de grootste meldingen van de afgelopen week in de gemeente Vught. Ook zocht de politie naar een weggelopen patiënte van zorgpark Voorburg.

Op de N65 was er deze week een ongeval op het fietspad ter hoogte van de Kruishoeveweg. Een automobilist zag een scooter op het fietspad over het hoofd. De ambulance werd opgeroepen en er ontstond een flinke vertraging vanuit de richting Vught.

Schoorsteenbrand

De brandweer van Helvoirt kwam in actie voor een melding van meting in een woning aan de Udenhoutseweg. In Vught moest de brandweer een schoorsteenbrand blussen. Daarvoor kwam ook de hoogwerker van Den Bosch ter plaatse. Zondagavond brandde er een auto aan de Emmasingel. Omdat er vragen waren over de oorzaak van de brand, werd er in een burgernetmelding opgeroepen om eventuele verdachte zaken door te geven aan de politie.

Vermissing

Vanaf het zorgpark Voorburg werd deze week een veertienjarig meisje vermist. Mede dankzij een melding op Twitter van wijkagent Marcel de Rouw werd het meisje gevonden. De Rouw waarschuwde op Twitter ook voor personen die op straat en aan huis gereedschap aanbieden. Trap hier niet in!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen