112

Weekoverzicht: nieuwe wijkagent voor Vught

Foto: Vught.Nieuws

De politie meldde deze week dat Vught een nieuwe wijkagent heeft. Verder was het een week zonder grote incidenten. Wel moest de traumahelikopter twee keer naar Vught komen voor een medische noodsituatie.

Op de Helvoirtseweg was er een ongeval tussen een auto en een vrachtwagen. Bij het wisselen van de rijstrook had de vrachtwagen de auto geraakt. Gelukkig was er geen letsel.

Politiemeldingen

Bij een winkel aan het Moleneindplein heeft de politie bemiddeld bij een lastige klant, waarna de rust weer terugkeerde. Het team verkeer van de politie stuitte op een parkeerplaats op een jonge vrouw die niet kon stoppen met het gebruik van lachgas. Ze weigerde hulp en stopte pas toen de cilinder van 7,5 kilo leeg was. De agenten hebben een rijverbod uitgereikt en de autosleutels meegenomen.

Wijkagent

Vught heeft een nieuwe wijkagent. Thom van der Heijden is samen met Hubert van Essen de wijkagent van Vught-Zuid en het centrum. Jacqueline Matse en Kim van Lanen hebben Vught-Noord en Cromvoirt onder hun hoede. In Helvoirt is Ton Schellekens de wijkagent.

Bloemen

Burgemeester Van der Mortel reikte deze week een bos bloemen uit aan de oudere vrouw die er een week eerder voor zorgde dat enkele criminelen werden opgepakt. De vrouw was gebeld door een ‘bankmedewerker’ die vertelde dat collega’s de bankpas kwamen ophalen. Omdat ze het niet vertrouwde, belde ze de politie die de verdachten kon aanhouden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen