112

Weekoverzicht: fatale brand en een dollemansrit

Foto: Vught Nieuws

De week begon met een grote inzet van alle hulpdiensten bij een grote brand waarbij één slachtoffer te betreuren viel. Verder vermissingen en aanhoudingen bij zorgpark Voorburg en een ongeval na een dollemansrit.

In de vroege maandagochtend werd de brandweer van Vught gealarmeerd voor een brand in de Taalstraat . Ter plaatse bleek het om een grote brand te gaan en werden ook de korpsen van Helvoirt, Den Bosch en Vlijmen opgeroepen. De brand was na enkele uren gedoofd, maar de brandweer kon pas halverwege de middag de woning betreden. Hiervoor kwam een speciaal team uit Tilburg ter plaatse om het zwaar beschadigde huis te stutten. In de woning werd het stoffelijk overschot van de bewoonster aangetroffen.

Dolle bestuurder

Aan de Juliana van Stolberglaan is een auto tegen drie bomen gebotst. De bestuurder was tijdens een dollemansrit in Den Bosch al tegen enkele geparkeerde auto’s gebotst en kwam in Vught tegen de derde boom uiteindelijk tot stilstand. De verdachte was inmiddels gevlucht, maar werd later aangetroffen en aangehouden door de politie. Daarbij bedreigde hij de agenten. De boom waartegen de auto tot stilstand kwam, is door brandweerkorps Cromvoirt verwijderd.

Zorgpark Voorburg

De politie is druk bezig geweest met cliënten van zorgpark Voorburg. Twee cliënten waren vermist, maar werden later weer aangetroffen. Ook waren er twee aanhoudingen. Eén man werd aangehouden omdat hij zich niet hield aan de schorsende voorwaarden van justitie. Ook was er een aanhouding van een cliënt voor de mishandeling van een zorgmedewerkster.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen