112

Weekoverzicht: zoektocht Hebe en Sanne en ongevallen

Foto: Vught.Nieuws

Het was een heftige week met de zoektocht naar de Vughtse Hebe en haar begeleidster Sanne. Daarnaast waren er enkele ongevallen, een autobrand en had de politie weer te maken met verwarde personen.

Twee dagen lang hield de zoektocht naar de tienjarige Hebe en Sanne heel Nederland bezig. Uiteindelijk werd op woensdagavond de auto van Sanne gevonden met daarin de lichamen van de twee vermisten. Ze bleken door een ongeval om het leven te zijn gekomen. Inmiddels liggen er bij het Hebehuis vele bloemen en knuffels en is er ruim 50.000 euro ingezameld voor de begrafenis.

Ongevallen N65

Twee ongevallen afgelopen week op de N65. Ter hoogte van De Dijk in Helvoirt botste een auto met hoge snelheid op een andere auto, die net wilde afslaan. De inzittenden werden nagekeken door ambulancepersoneel maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Bij de bestuurder van de auto die het ongeval veroorzaakte, rook de politie een sterke alcohollucht. Deze persoon is aangehouden. Op dezelfde weg botsten eerder in de week ook al twee auto’s. Dit was ter hoogte van de Kruishoeveweg. Vanaf die weg wilde een automobilist de N65 oversteken en heeft waarschijnlijk de auto die al op de N65 reed, over het hoofd gezien. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd, maar de bestuurders hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Autobrand

Op de Laagstraat vond een eenzijdig ongeval plaats. Daar botste een auto tegen een boom. Het letsel bij de bestuurder viel mee. De brandweer kwam nog ter plaatse om het wegdek schoon te maken. De brandweer moest ook uitrukken voor een autobrand op de Kikvorsch. Deze stond aan de voorkant in brand, en ook de struiken en bomen hadden al vlam gevat, toen de brandweer arriveerde. Gelukkig wisten de brandweerlieden de brand snel te blussen.

Verwarde personen

Opnieuw is de politie druk geweest met verwarde personen. Twee keer werd een persoon van het spoor bij de Laagstraat weggehaald. De andere persoon wilde van een brug over de A2 naar beneden springen. Daarnaast was de politie doende met een autodiefstal. Bij de Bosscheweg werd een grijze Lexus gestolen met kenteken 1PCF921. Informatie hierover is welkom bij de politie.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen