112

Weekoverzicht: mishandeling, inbraak en diefstal

Foto: Politie

Afgelopen week kreeg de politie een grote diversiteit aan meldingen. Er werden meerdere aanhoudingen verricht, onder andere voor winkeldiefstal en mishandeling. Ook was er een inbraak in een winkel. Op de Loonsebaan hielden agenten een snelheidscontrole.

Vrijdagnacht vond er een mishandeling plaats op de Parade in Den Bosch. Daarbij is iemand met glas in het gezicht geslagen. Een negentienjarige inwoner van Vught is hiervoor later aangehouden. Ook in een instelling in Vught was er sprake van een mishandeling. Een cliënt mishandelde een medewerker en ging er daarna vandoor. Agenten troffen hem aan in de wijk en hielden hem aan. Het onderzoek naar beide mishandelingen loopt nog.

Diefstal en inbraak

In een winkel aan het Moleneindplein hielden agenten een verdachte aan voor winkeldiefstal. Bij een winkel aan de Dokter Hillenlaan vond ook een winkeldiefstal plaats. Hiervoor hield de politie twee verdachten zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. Eerder in de week was er ook al een inbraak in winkel aan het Moleneindplein. Informatie hierover is welkom.

Verkeer

Op de Martinilaan botste een auto tegen een lantaarnpaal. Er was geen persoonlijk letsel, maar de lantaarnpaal kwam op de grond terecht. Op de Loonsebaan hield de politie een snelheidscontrole. Er werden zeventig voertuigen gecontroleerd en zeven verbalen uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid was zeventig kilometer per uur, waar vijftig is toegestaan.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.


 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen