112

Weekoverzicht: dumping hennepafval en autodiefstallen

Foto: FPMB Bart Meesters

Afgelopen week vonden er twee ongevallen plaats en werden er twee auto’s gestolen. Er was een vondst van hennepafval en er agenten hielden een snelheidscontrole met enkele boetes tot gevolg.

Aan de Sparrendaalseweg is hennepafval gedumpt. De surveillance van de politie en de BOA’s van de gemeente werkten in deze zaak samen.

Ongevallen

Op de A65 vond er een ongeluk plaats met een motorrijder. Deze was gevallen en moest met de ambulance naar het ziekenhuis. Op de kruising Molenstraat / Industrieweg botsten een auto en fiets met elkaar. Hier viel het letsel gelukkig mee. Op de Molenstraat kreeg de brandweer, op een ander moment, ook een melding. Dit was voor assistentie van een reanimatie.

Snelheidscontrole

Op de Brabantlaan hielden agenten ook deze week een snelheidscontrole. Vanwege de afsluiting van de rotonde aan de Vijverbosweg, is het op de wegen in de wijk extra druk. De hoogst gemeten snelheid was 55 kilometer per uur, waar 30 km is toegestaan. In totaal schreven de agenten zeven bekeuringen uit.

Autodiefstal

Aan de Glorieuxlaan in Vught werd een auto gestolen. Middels de ANPR, nummerbordherkenning, vond de politie de auto terug, samen met een verdachte van de diefstal. Deze is direct aangehouden. Ook in Helvoirt vond een autodiefstal plaats. Het ging hier om een blauwe Cathago Malibu. Info over deze diefstal is welkom. Een snorfietser reed in Vught zonder geldig rijbewijs. Bovendien stond de snorfiets bij de rijksdienst voor verkeer als gesloopt geboekt. De snorfiets is in beslag genomen en tegen de bestuurder is proces-verbaal opgemaakt.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen