112

Hulpdiensten week 5: ongevallen en agressieve personen

Foto: Vught.Nieuws

Er was de afgelopen week een grote variëteit aan meldingen voor de hulpdiensten. Onder andere meerdere ongevallen, agressieve personen en een woninginbraak kwamen aan bod.

Op de (snel)wegen A2, A65 en N65 vonden ongevallen plaats. In Helvoirt werd in de Torenstraat en Helvoirtsestraat een snelheidscontrole gehouden. De hoogst gemeten snelheid was 58 kilometer per uur, waar dertig is toegestaan. Er werden in totaal twintig bekeuringen uitgeschreven.

Aan de Martinilaan in Vught vond een inbraak plaats. De politie zoekt mensen die meer informatie kunnen verstrekken. Voor een andere woninginbraak werd een verdachte aangehouden die al in de PI zat voor een ander vergrijp. Deze zaak is in onderzoek.

De politie moest twee keer in actie komen voor agressieve cliënten bij Zorgpark Voorburg. Een van de cliënten moest worden overgeplaatst naar Maastricht. Dit gebeurde uiteindelijk met een ambulance onder politiebegeleiding. Bij een bushalte aan de Laagstraat werd een verlaten koffer aangetroffen. Deze bleek uiteindelijk leeg te zijn. Verder was er nog sprake van een reanimatie, waarbij het slachtoffer na hulp van het ambulancepersoneel weer bij kennis was.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen