112

Hulpdiensten week 15: ongevallen en een scooterrijder zonder rijbewijs

Foto: FPMB Bart Meesters

Afgelopen week vonden er weer diverse ongevallen plaats. Ook liep er een kind weg van school, was er een verward persoon en werd een scooterrijder staande gehouden.

Er waren diverse ongevallen afgelopen week, onder andere aan de Udenhoutseweg en De Dijk in Helvoirt en aan de Titus Brandsmalaan in Vught. Op de Esschestraat botsten twee fietsers op elkaar en op de Kampdijklaan raakte een automobilist gewond bij een ongeval. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, waar ook een bloedproef werd gedaan vanwege rijden onder invloed.

Vanaf een school in Vught was een kind weggelopen. Deze werd gelukkig snel terug gevonden. Bij het spoor aan de Laagstraat werd er door middel van de camera’s van Prorail een verward persoon gezien. De surveillance was snel ter plaatse om de persoon over te dragen aan het zorgkader. De brandweer kwam in actie voor een liftopsluiting in Vliertstate.

In Vught reed een scooterrijder niet op het bromfietspad. De politie besloot hem te controleren en daarbij bleek dat de jongen pas 15 jaar was en dus geen rijbewijs had. Hij kreeg een boete en mocht niet verder rijden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen