112

Nieuwsoverzicht: meldingen van gaslucht- en lekkage

Foto: Vught Nieuws

De brandweer had het deze week druk met meldingen van gaslucht en -lekkages. De politie hield twee mannen aan voor een insluiping aan de Loonsebaan. In Helvoirt bleef het rustig deze week.

De Vughtse brandweer had het druk met meldingen van gaslucht deze week. Bij Den Dries en bij de Jola aan de Michiel de Ruyterweg ging de brandweer naar een melding van een gaslucht. Bij de Heuvel was er ook echt een gaslekkage. Daarnaast moest de brandweer een meting uitvoeren bij de Kapellaan en was er een brand in een woning aan de Molendwarsstraat.

Inbrekers gepakt

De politie hield deze week twee verdachten aan van een insluiping aan de Loonsebaan. De eerste verdachte hield de politie al op heterdaad aan in de woning. De tweede verdachte vluchtte langs de tennisbanen weg, waarna er met meerdere eenheden, een politiehond en helikopter naar deze persoon werd gezocht. Uiteindelijk hield de politie hem op een later tijdstip buiten heterdaad aan.

Mishandeling

Afgelopen zaterdagochtend vond er een mishandeling plaats aan de Adriaan Poorterstraat in Vught. De mishandeling volgde na een verkeersconflict. Er is aangifte gedaan en de verdachte heeft zich gemeld op het politiebureau. Meer informatie is welkom. Zaaknummer 2021196250.

Fraude

Wijkagent Marcel de Rouw waarschuwt op Twitter voor fraude met verdachte sms-berichten. In deze sms wordt je gewezen op een gemiste oproep of een niet beluisterd voicemailbericht. Deze sms-berichten zijn nep!

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen