Sportweekend: voetbalclubs liggen allen uit de beker

Foto: Pixabay

Het was een slecht weekend voor de Vughtse hockeyers en voetballers. De dames en heren van MOP verloren beide in de competitie. Zwaluw VFC en Real Lunet wonnen hun wedstrijd wel, maar liggen toch uit het bekertoernooi. Dat geld ook voor VV Helvoirt, dat ook de derde wedstrijd voor de beker kansloos verloor.

MOP Dames – Leonidas (1-2)

De Vughtse hockeyvrouwen kregen al vroeg in de wedstrijd een grote kans, maar misten deze. Hierna werd het steeds lastiger voor de MOP. Leonidas stond beter gepositioneerd en kwam scoorde twee keer. Tess Olde Loohuis scoorde een minuut voor tijd de aansluitingstreffer, maar dat was te laat om nog punten in huis te houden.

Zwaluw V.F.C. – Nieuwkuijk (1-0)

In deze derde bekerwedstrijd gaf Zwaluw V.F.C. weinig weg en wonnen volgens trainer/coach John Laponder terecht de wedstrijd. “We hebben een aantal kansen gecreëerd en Martin de Laat scoorde het beslissende doelpunt. Helaas zijn we toch geen ronde verder. Maar volgende week begint de competitie en daar willen we hoog eindigen.”

Marvilde – VV Helvoirt (5-0)

Na een goede kans in de eerste minuut voor Helvoirt, nam Marvilde het initiatief in de wedstrijd over. Na de openingstreffer liep Helvoirt alleen nog maar achter de thuisploeg aan. Hierdoor moet Helvoirt de beker puntloos verlaten.

Roda Boys/Bommelerwaard – Real Lunet (1-3)

In een goede wedstrijd, behaalde Real Lunet een verdiende overwinning met een doelpunt van Enes en twee treffers van Youssef. Ook was er een goede invalbeurt van twee jeugdspelers. De zwaarste tegenstander in de beker, bleek de enige waar Real Lunet de punten mee naar huis nam. Daardoor liggen de Vughtenaren toch uit de beker.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen