Visio de Vlasborch viert vijfentwintigjarig jubileum

De Vlasborch in Vught bestaat al een kwart eeuw. Cliënten, medewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers vierden afgelopen donderdag het jubileum met een gezellige feestdag.

Tijdens de feestelijke dag waren er verschillende activiteiten te doen. Zo werd er gewerkt met vilt, was er een sportieve les Qigong en kon men deelnemen aan een workshop Djembé. Er waren enkele foodtrucks met lekkernijen. La Boulangerie Goossens sponsorde iets lekkers voor bij de koffie en Vughterstede maakte een lekkere kop warme soep. Onder het stralende zonnetje was iedereen volop aan het lachen, dansen en kletsen.

Visio de Vlasborch is een woonzorgcentrum voor met een visusbeperking. In het woonzorgcentrum en de aanliggende appartementen biedt de Vlasborch zorg, begeleiding en specialistische zorgbegeleiding. De meeste cliënten in de Vlasborch wonen er langdurig, maar het is ook mogelijk om er te logeren voor bijvoorbeeld revalidatie. Ook biedt het woonzorgcentrum dagbesteding aan visueel beperkte mensen die het wonen thuis wel geregeld hebben, maar graag wat meer activiteiten willen doen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen