Ook Havermoutpap Lidl en Aldi terug naar de winkel

Foto: Pixabay

In navolging van Albert Heijn roepen nu ook de Lidl en de Aldi hun havermoutpap terug naar de winkel. De producten voldoen niet aan de kwaliteitseisen.

Als je deze havermoutpap hebt gekocht, dan word je dringend aan geraden deze niet te eten, ook als het product goed ruikt of smaakt. Je kan het product terugbrengen naar de winkel, waar je het aankoopbedrag retour krijgt.

Lidl
De waarschuwing van de Lidl geldt voor de Milbona Havermoutpap in verpakkingen van 750ml met EAN code 20502249 en de THT-datum 20-11. Dit product is verkocht in Lidl filialen in Noord- en Oost-Nederland.

Aldi
Bij de Aldi draait het om de Milsani Havermoutpap 750 milliliter-verpakking (EAN code 23024243), met 17 november als houdbaarheidsdatum. Let op: de Havermoutpap verpakkingen met andere houdbaarheidsdata kunnen wel gewoon gegeten worden.

AH
Klanten die het product bij Albert Heijn hebben gekocht kunnen het product ook terugbrengen naar de winkel, waar het aankoopbedrag wordt vergoed. Melkunie Havermoutpap met een andere THT-datum en de Melkunie Havermoutpap 500 gram kan wel gewoon gegeten worden.

Streepjescode
Je ontvangt het aankoopbedrag ook retour door een foto te maken van het product en te mailen naar: [email protected] of door de streepjescode in een ongefrankeerde envelop te sturen naar:

Melkunie
Terugroepactie havermoutpap
Antwoordnummer 46
3860 VB NIJKERK

Onder vermelding van naam, adresgegevens en IBAN rekeningnummer.

Bron: Melkunie/Radar

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen