Expositie Kinderatelier Artisjok te zien in De Speeldoos

Foto: Kinderatelier Artisjok

In Theater de Speeldoos is vanaf morgen de expositie van Kinderatelier Artisjok te zien. Zowel werken van de leerlingen als Joke Smeets zelf zijn te bewonderen. Een deel van de expositie gaat over het thema ‘En toen’ en sluit daarmee aan op de Kinderboekenweek.

De oorspronkelijke tentoonstelling kon door corona niet doorgaan. Maar de kinderen van Artisjok hadden al veel mooie werkstukken gemaakt en hebben in coronatijd ook thuis hard doorgewerkt. De schilderijen en tekeningen zijn nu alsnog te zien in De Speeldoos. Morgen, woensdag 23 oktober, opent Joke Smeets de expositie. Daarna is deze nog tot 11 oktober te zien.

Een deel van de werken past bij het thema ‘En toen’, dat aansluit bij de Kinderboekenweek, die in de periode van de expositie plaatsvindt. Ook wordt er een leuke workshop rondom dit thema georganiseerd. Op woensdag 7 oktober leren kinderen vanaf 15.45 uur om een ‘gedichtenposter’ te maken. Maja Jordaan legt uit hoe je een leuk versje maakt en daarna leren ze van Joke Smeets hoe ze het versje kunnen uitwerken op papier. Vanwege corona kan slechts een beperkt aantal kinderen meedoen. Daarvoor moeten ze zich vóór 4 oktober opgeven via info@theaterdespeeldoos. Meedoen kost 2 euro.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen