Werkgroep Vughts Museum zoekt nieuwe ruimte

Foto: Het Vughts Museum

Het Vughts Museum heeft na vier jaar de werkplaats in gebouw Rozenoord moeten verlaten. De laatste klus die de werkgroep Ontwerp en Uitvoering daar heeft gedaan, waren werkzaamheden voor een wisselexpositie over Helvoirt.

Op één januari is Helvoirt bij Vught en Cromvoirt gevoegd. Ter ere van dat feit gaat de komende wisselexpositie van het museum in DePetrus over Helvoirt. Wanneer de expositie te zien zal zijn, hangt af van de coronamaatregelen. Het Vughts Museum hoopt zo snel mogelijk de expositie te kunnen opbouwen. Eén van de dingen die tijdens de expositie te zien zal zijn, is de Helvoirtse pomp. Deze is onlangs naar DePetrus gebracht en zal ter plekke nog worden afgewerkt.

Werkruimte

De werkgroep Ontwerp en Uitvoering is nog steeds dringend op zoek naar een werkruimte, atelier en werkplaats. Op dit moment staan de materialen opgeslagen in een container bij Strang. De werkgroep is op zoek naar een ruimte van veertig tot vijftig vierkante meter, liefst met stroom, water en verwarming. Mensen die een tip hebben, kunnen contact opnemen met de voorzitter van de werkgroep, Will Vugts op telefoonnummer 06-28958411.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen