Lambertuspodium herstart met dichtersavond

Foto:

Na een lange tijd, is er deze week eindelijk weer een Lambertuspodium. Door de coronamaatregelen konden deze bijeenkomsten lange tijd niet doorgaan, maar nu kan het weer. Op 17 september vindt de aftrap plaats met een dichtersavond.

In het kader van de cultuurweek is er op vrijdagavond een dichtersavond in de tuin van de Lambertuskerk. Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met Theaterwerkplaats Novalis en MDM Vught. Tijdens deze avond zullen enkele dichters die meededen aan de wedstrijd voor dorpsdichter van Vught, zich presenteren. Daar is door de coronabeperkingen nog niet eerder gelegenheid voor geweest. Ook leveren enkele mensen van Novalis een poëtische en muzikale bijdrage en de danseressen van MDM Vught verzorgen een aantal dansen.

Aanmelden

De dichtersavond begint om 19.30 uur. Dankzij een bijdrage van de gemeente Vught en van Plaza Cultura is toegang tot de avond gratis. Er zijn echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus aanmelden is verplicht. Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen met 073-6566318 (tussen 17.30 en 19.30 uur). Er wordt gezorgd voor stoelen, dus deze hoeven niet meegebracht te worden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen