‘Eten en Kunst’ terug bij het Lambertuspodium

Foto:

Vrijdag 22 oktober is er eindelijk weer een ‘Eten en Kunst’, één van de favoriete programma’s van het Lambertuspodium. Tijdens deze editie vertellen Michiel van de Laar en Saskia van Oversteeg over hun werk.

Het Lambertuspodium is blij dat het na een lange coronatijd weer activiteiten mag organiseren, zoals ‘Eten en Kunst’. Tijdens deze activiteit vertellen twee kunstenaars, zowel voor, tussen als na het diner, over hun passie. Het Lambertuspodium organiseert deze avond in samenwerking met Kunstenaarsoverleg Vught en de Kunststichting Vught.

Illustreren

Saskia van Oversteeg heeft een grote passie en dat is illustreren. “Het tekenen van een nieuwe illustratie is voor mij steeds opnieuw het beginnen aan een nieuw avontuur. Het begint met een ‘magisch’ leeg vel waarop alles kan. Straks staat er een nieuwe wereld op, een persoon die ik nog niet ken of een bloem die nog niet eerder bestond…het kan van alles zijn. Het maakt me nieuwsgierig, het is spannend en ik word er heel blij van.” Van Oversteeg maakte onder andere het Vincent van Gogh kleur- en tekenboek voor volwassenen. Dat boek biedt ze deze avond aan voor 14,95 euro (contante betaling).

Decorateur

Michiel van de Laar heeft internationale faam verworven doordat hij als een van de weinige decorateurs de medaille d’or kreeg aan het ‘Institut Supérieur de Peinture Van der Kelen-Logelain’ in Brussel. Sinds 1990 is hij werkzaam als zelfstandig decorateur in de breedte zin van het woord. Zijn werk bestaat onder andere uit restauraties van decoratieschilderwerk, het aanbrengen van bladgoud en het schilderen van imitaties van marmer en hout. Van de Laar heeft zijn atelier aan de Taalstraat.

Informatie

De avond begint op 22 oktober om 18.00 uur in de Lambertuskerk aan de Helvoirtseweg 5. Entree is 15,- euro. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk woensdag 20 oktober via [email protected] of 073-6566318. Het Lambertuspodium houdt aan de poort een ‘Coronacheck’. Dit kan met de Corona checkapp, een negatieve PCR-test of een Herstelbewijs.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen