Try Out – Sports, Art & Creation voor Vughtse jeugd

Foto: MOVE

In de herfstvakantie heeft Move Vught op donderdag 28 oktober de activiteit ‘Try Out – Sports, Art & Creation’. In de middag zijn de leerlingen van groep zeven en acht van de basisschool aan de beurt. ’s Avonds mogen de middelbare scholieren van klas één tot en met vier meedoen.

In de middag start het programma om 15.00 uur. Je kan kiezen uit een workshop kickboksen of koken. Ook staan er een activiteit met graffiti en lasergamen op de planning. Tussen 14.30 en 17.30 uur kan je bovendien chillen worden in de Chill Out Room en kan je gave foto’s maken met de Green Screen.

Het avondprogramma voor de middelbare scholieren begint om 19.00 uur. Zij kunnen kiezen uit kickboksen, graffiti en lasergamen. Na de activiteiten is er nog een gezellige afterparty. Ook op deze avond is de Chill Out Room open, van 18.30 tot 23.00 uur en kan je foto’s maken bij de Green Screen.

Try Out

Try Out is een evenement dat wordt georganiseerd door Move Vught, Plaza Cultura en Jeugd- en Jongerencentrum Elzenburg. Deelname aan de activiteiten is gratis, voor de consumpties moet wel betaald worden. Inschrijven is niet verplicht, maar als je zeker wilt weten dat je mee kunt doen aan een activiteit is het verstandig om je aan te melden. Dat kan via deze link.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen