Het Lambertuspodium stopt na dit seizoen

Foto:

Vanwege afnemende belangstelling voor de activiteiten, stopt het Lambertuspodium na dit seizoen. De Midzomeravond van 23 juni zal de laatste activiteit zijn.

De afgelopen jaren heeft het Lambertuspodium de belangstelling voor de activiteiten af zien nemen. Ook voor de coronaperiode was deze afname al te zien. Los van een aantal succesvolle activiteiten is er een terugloop in belangstelling. Dit komt mede door een groot aanbod van vergelijkbare activiteiten in de regio. Om deze reden heeft het Lambertuspodium besloten om aan het eind van dit seizoen te stoppen met de activiteiten.

Spetterend afsluiten

“We vinden dat uiteraard heel jammer. De afgelopen jaren hebben we ons ingezet om een mooi programma te maken. Jullie zijn daar vaak bij aanwezig geweest. Het heeft ons altijd goed gedaan dat jullie er waren en een positieve feedback hebben gegeven!
We hebben nog een aantal activiteiten te gaan en sluiten daarna spetterend af met de Midzomeravond op 23 juni. Uiteraard hopen we jullie in februari, maart, april en ook juni nog te mogen ontmoeten!”

Lambertusstichting

Het Lambertuspodium is onderdeel van de Lambertusstichting en geeft ruimte voor creatieve en respectvolle gesprekken over ‘een betere wereld’. Het vierkoppige bestuur is samengesteld uit verschillende maatschappelijke geledingen, waaronder kunst, communicatie, zorg en kerk. De stichting is in zowel politieke, maatschappelijke als levensbeschouwelijke zin onafhankelijk. Het Lambertuspodium is een plek voor mensen met allerlei achtergronden die met elkaar in debat willen treden over de belangrijke thema’s van deze tijd.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen