Seminar ‘365 dagen financieel fitte medewerkers en zzp’ers

Foto: Pixabay

Iemand die zijn financiën op orde heeft, is productiever, gelukkiger en heeft ruimte om naar de toekomst te kijken. Maar helaas is niet iedereen financieel fit. Als er geldzorgen zijn, dan is die persoon sneller afgeleid en is de kans groter dat hij/zij zich ziek meldt. Het is belangrijk om geldzorgen op tijd te herkennen en aan te pakken. Maar hoe doe je dat?

De gemeente Vught en MKB Vught organiseren in samenwerking met DiFfit het seminar ‘365 dagen financieel fitte medewerkers en zzp’ers’. Samen met u gaan we de duurzame inzetbaarheid bespreken. We kijken hoe u rekening kunt houden met wensen en omstandigheden tijdens de verschillende fases in het leven en loopbaan. We richten ons hierbij vooral op de financiële fitheid van medewerkers en zzp’ers. Daarnaast laten we u zien wat de gevolgen van financiële problemen en/of inkomensverlies kunnen zijn. En krijgt u praktische tips hoe u uitval, arbeidsverzuim en productiviteitsverlies op tijd kunt voorkomen. Het seminar is kosteloos.

DiFfit

DiFfit ondersteunt en adviseert werkgevers en werknemers op het duurzaam inzetbaar houden van mensen. Met 20 jaar ervaring en een innovatieve blik op
mensen & werk helpen zij preventief met gepaste oplossingen om medewerkers met plezier aan het werk te houden.

Programma

18.30 – 18.45 uur: Inloop en ontvangst van genodigden
18.45 – 19.00 uur: Welkom door wethouder Saskia Heijboer
19.00 – 21.00 uur: ‘365 dagen financieel fitte medewerkers en zzp’ers’ door DiFfit
21.00 – 21.30 uur: Tijd voor napraten en een drankje

Aanmelden voor maandag 2 maart

Aanmelden en informatie via [email protected]

Bron: gemeente Vught

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen