Gemeente Vught verruimt dienstverlening

Foto: Vught Nieuws

Nu de coronamaatregelen per 1 juni versoepelen, gaat de gemeente Vught direct over tot het verruimen van haar dienstverlening. Zo zijn vanaf volgende week bezoekers aan de gemeente ook weer welkom in de middaguren en hervat Wegwijs+ de huisbezoeken.

De extra openstellingen van de milieustraat blijven voorlopig van kracht en tot 1 september aanstaande handhaaft de gemeente de uitstel-van-betaling-regelingen voor de Vughtse ondernemers.

 Vanaf 1 juni is de gemeente van maandag tot vrijdag weer geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Zoals gebruikelijk tot de coronacrisis, is dat op vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Alleen de openstelling op maandagavond blijft vooralsnog achterwege.

De medewerkers van Wegwijs+ beginnen weer met de huisbezoeken. Waar mogelijk en wenselijk worden cliënten ook weer uitgenodigd in het gemeentekantoor.

De extra openingsuren van de milieustraat blijven voorlopig gelden. Op woensdag, vrijdag en zaterdag kunnen inwoners nog steeds van 9.00 tot 17.00 uur terecht bij de milieustraat.

Daarnaast verlengt de gemeente een aantal ondersteunende maatregelen voor ondernemers die aanvankelijk tot 1 juni golden, voorlopig tot 1 september. Dat betreft onder andere het uitstel van betaling van gemeentelijke heffingen.

Zoals aangekondigd, krijgen de terrassen van de Vughtse horecaondernemers vanaf 1 juni volop de ruimte in Vught, uiteraard met inachtneming van de RIVM regels.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen