Digitaal meedenken over het plaatsen van openbare laadpalen

Foto: Gemeente Vught

Digitaal meedenken over het plaatsen van openbare laadpalen in Vught en Helvoirt. Op dinsdag 16 juni van 19.30 tot 21.00 uur kunt u meedenken over de plaatsing van nieuwe laadpalen in Vught en Helvoirt.

De komende jaren groeit het aantal elektrische auto’s, dus er zijn veel nieuwe laadpalen nodig. De gemeente Vught nodigt u van harte uit om mee te denken over de plaatsing van nieuwe openbare laadpalen in de gemeente. Op basis van nationale afspraken moet de gemeente nieuwe publieke laadpalen bijplaatsen. Om de plaatsing van openbare laadpalen in goede banen te leiden, vernieuwen we ons beleid. Graag nemen we ook uw ideeën hierin mee. Ook de inwoners van Helvoirt nodigen we hierbij uit omdat na de herindeling het vernieuwde beleid ook voor Helvoirt geldt. Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met de huidige manier van plaatsing van laadpalen. Bij de keuze voor een locatie houdt de gemeente rekening met verschillende punten, zoals:

  • Is de locatie veilig?
  • Past een laadpaal in de ruimte?
  • Is het aannemelijk dat deze wordt gebruikt?

In verband met de Coronamaatregelen organiseren we een digitale inspraakavond. Op dinsdag 16 juni van 19.30 tot 21.00 uur kunt u digitaal meedenken over de plaatsing van nieuwe laadpalen in Vught en Helvoirt. Tijdens de bijeenkomst kunt u uw ervaringen delen en aangeven waar de gemeente op moet letten bij het plaatsen van openbare laadpalen.

Adviesbureau APPM begeleidt de inspraakavond. U kunt zich aanmelden tot en met 15 juni door een e-mail te sturen naar [email protected] Hebt u vooraf al tips of ideeën? Geef deze dan aan in uw mail.

U ontvangt, na aanmelding, op dinsdag 16 juni voor 13.00 uur een persoonlijke link om mee te doen aan deze avond. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor informatie over deze avond en het vernieuwen van het laadpalenbeleid van de gemeente Vught.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

 

Reacties