Wat zijn nu de plannen voor Rozenoord

Foto: Gemeente Vught

Het centrum van Vught is volop in ontwikkeling. Zo ook Rozenoord. Een deel van deze locatie maakt plaats voor nieuwbouw. Er komen 35 middeldure huurappartementen en 5 stadswoningen, een deels openbare binnentuin en een half verdiepte parkeergarage met minimaal 45 parkeerplaatsen.

De bebouwing aan de St. Elisabethstraat, inclusief de voormalige conciërgewoning, wordt behouden. Wilt u weten wat de exacte plannen voor Rozenoord zijn? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op woensdag 16 september

Informatiebijeenkomst woensdag 16 september
Gemeente Vught en Dura Vermeer laten u tijdens de informatiebijeenkomst meer zien over het plan Rozenoord. We informeren u over de precieze locatie van de appartementen en koopwoningen, het definitief ontwerp van het gebouw, de bestemmingsplanprocedure en de vervolgplanning. Natuurlijk is er ook volop ruimte om vragen te stellen. Wij willen benadrukken dat deze bewonersavond gaat over de planvorming en niet over het inschrijven voor een woning. De bijeenkomst start om 19.30 uur in Rozenoord, Sint Elisabethstraat 1A, Vught. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.00 uur.

Voorzorgsmaatregelen
In verband met de RIVM maatregelen en de grootte van de zaal kunnen er op dit moment maximaal 40 mensen aanwezig zijn. Vanzelfsprekend treffen we voorzorgsmaatregelen, conform de RIVM richtlijnen. Als de bijeenkomst vol zit, organiseren we een nieuwe bijeenkomst.
Komt u ook?
Stuur een e-mail naar [email protected] en vermeld daarin uw naam en telefoonnummer en met hoeveel mensen u komt. Deze informatie wordt alleen gebruikt voor het bijhouden van het aantal aanwezigen en wordt daarna verwijderd.
Hebt u vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op met de gemeente Vught via 073 65 80 680.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen