Bijeenkomst over zelfstandig handelen

IJvonne de Jong, Notariskantoor Heleen Vaarten
IJvonne de Jong, Notariskantoor Heleen Vaarten
Foto:

Op vrijdag 9 oktober vindt er een bijeenkomst plaats waarbij er stil wordt gestaan wat er moet gebeuren als u en/of uw partner niet meer zelfstandig kunnen handelen. Tijdens de bijeenkomst in DePetrus geeft kandidaat-notaris IJvonne de Jong uitleg en beantwoord ze vragen.

Het is goed om stil te staan bij de situatie waarin u en/of uw partner niet meer zelfstandig kunnen handelen. Wat zijn de gevolgen? Wat kunt u vooraf zelf regelen? Wie moet in zo’n geval uw belangen behartigen? Door tijdig deze zaken te regelen, houdt u de regie in eigen hand. Ook voor mantelzorgers kan deze bijeenkomst zeer nuttig zijn.

Aanmelden

De bijeenkomst vindt op vrijdag 9 oktober van 10.30 tot 12.30 uur in DePetrus. Het is een initiatief van Ouderen Samen, in samenwerking met de werkgroep Financieel Veilig (Huis73, gemeente Vught, Ouderen Samen en Welzijn Vught). Vanwege de coronamaatregelen is er plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Aanmelden is daarom verplicht en kan via mail: [email protected] of telefoon: 073-6565350.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen