Bijzondere kerstavond van Lambertuspodium en Novalis

Foto: Novalis

Het Lambertuspodium organiseert een bijzondere kerstavond in samenwerking met theaterwerkplaats Novalis. De theatermakers van Novalis verzorgen een programma met lied, dans, gedicht en film.

De theatermakers nemen het publiek mee naar de belevenissen van de kerstbomen in het bos die ieder jaar bij ons in de huiskamer komen wonen. Na deze voorstellingen wordt de film ‘Brief aan de koning’ getoond. Een verhaal dat zich afspeelde in de tijd dat de prinses zich zorgen maakte over haar vader in coronatijd. Tenslotte zingen ze de liederen ‘De waterval’ en ‘All I want for Christmas’ en dansen de kerstvrouwen en kerstman er lustig op los.

Dagbesteding

Theaterwerkplaats Novalis is een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, waarbij het uitgangspunt ontmoeting en verbinding met de samenleving is. Zo kunnen er in het pand onder andere kantoor- en vergaderruimtes gehuurd worden. Er is een theaterzaal voor onder andere congressen, vergaderingen en voorstellingen. In het lunchcafé werken mensen met en zonder verstandelijke beperking. De theatermakers van Novalis krijgen in de dagbesteding een aanbod in onder andere decorbouw en kunst, muziek, spel en improvisatie en andere vakgebieden die met theater te maken hebben.

Praktisch

De speciale kerstavond van het Lambertuspodium en Theaterwerkplaats Novalis vindt plaats op vrijdag 16 december in de Lambertuskerk. De koffie en thee staan vanaf 19.30 uur klaar en om 20.00 begint de avond echt. De kosten zijn 7,50 euro inclusief koffie/thee en een hapje. Trek voor de zekerheid iets warms aan! Aanmelden kan via de mail of telefonisch op 073-6566318 (liefst tussen 17.30 en 19.30 uur).

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen