112

Weekoverzicht: branden, ongevallen een aanhoudingen

Foto: Politie

Het was een vrij drukke week voor de hulpdiensten afgelopen week met een paar branden, twee ongevallen en diverse aanhoudingen voor verschillende delicten. Een van de aanhoudingen was met een taser.

De politie hield afgelopen week meerdere personen aan. Een van de aangehouden personen liep over de A2, waarna hij de wijk inging en een auto aan de Lekkerbeetjelaan vernielde. De man bleef weglopen van de opgeroepen agenten en moest uiteindelijk getaserd worden voor ze hem konden aanhouden. Hij had ook een metalen lat bij zich. Op het Moleneindplein werd een verdachte aangehouden voor winkeldiefstal. Deze wordt tevens verdacht van een eerdere diefstal. Buiten heterdaad werd ook een verdachte aangehouden op verdenking van het vernielen van meerdere auto’s. De politie kwam ook in actie voor een verward meisje bij het spoor. Zij is teruggebracht naar Zorgpark Voorburg en overgedragen aan het zorgkader.

Branden

Op de Lidwinastraat hebben onbekenden een stapel kerstbomen in brand gestoken. De kerstbomen zijn waarschijnlijk door jeugd van de straat weggehaald en op het Lidwinaveld gelegd, waarna ze in brand gestoken zijn. De brandweer wist de brand snel te blussen en de gemeente zal de resten opruimen. De brandweer moest ook naar Visio Vlasborch ter nacontrole van een geblust brandje. In Helvoirt was er brand aan de Nieuwkuijkseweg.

Ongevallen

Op de ovonde bij de Esscheweg / Martinilaan kwamen een auto en fietsster met elkaar in botsing. De vrouw op de fiets werd door de ambulance nagekeken, maar kon zelf haar weg vervolgen. Op de A2 botsten vier auto’s op elkaar. Er was veel materiele schade, maar er vielen geen gewonden.

Aanhoudingen

 

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen