Feest bij Café de Klok in Vught: 12,5 Jaar jubileum van gastvrouw Henriette (Jet) Berkenbosch

Café de Klok in Vught, bekend om zijn levendige sfeer en gastvrije omgeving, was afgelopen zaterdagavond het toneel van een bijzondere viering. Henriette (Jet) Berkenbosch vierde haar 12,5-jarig jubileum, een mijlpaal die niet onopgemerkt voorbijging.

Café de Klok is een geliefde ontmoetingsplek waar vrienden, familie en bekenden samenkomen voor een goede tijd. Met een levendige sfeer en een reeks speciale evenementen biedt het café voor ieder wat wils. Of het nu gaat om een ontspannen koffie, een gezellig drankje, of het deelnemen aan één van de vele evenementen, Café de Klok zorgt altijd voor een warm welkom.

Tijdens het jubileumfeest was het café gevuld met feestelijke decoraties(voorbereid op Oranje), muziek en blije gezichten. Jet Berkenbosch werd in het zonnetje gezet, omringd door vrienden, familie en trouwe klanten die allemaal bijeenkwamen om deze bijzondere mijlpaal te vieren. Het werd een avond vol gezelligheid, herinneringen en vreugde.

Fotograaf Cees Ringelberg heeft het feest in prachtige beelden vastgelegd. De foto’s tonen de vreugde en het samenzijn van de aanwezigen, en vormen een mooie herinnering aan deze speciale avond.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen