Derde Blarenbabbel voor de Vughtse Nijmeegse Vierdaagse lopers op zaterdag 21 juli

Foto: Blarenbal 2018

Ook dit jaar zal voor de Vughtse 4 daagse lopers weer een Blarenbabbel gehouden worden. Vertrouwd op de markt bij de Vughtse pomp.

De 4 daagse is dit jaar voor de 102de keer, er zullen wederom een heel aantal Vughtenaren hem proberen te volbrengen. Dit zal op de routes van 30, 40 of 50 km per dag zijn. Waarna ze op de vrijdag via de Via Gladiola naar de finish op de Wedren lopen om aldaar hun Vierdaagse Kruisje te ontvangen.

Ieder jaar beleef je tijdens de dagen weer van alles, de start ’s morgens tussen de studenten door, de rustige stukken tussen de dorpen maar daarna ook de overvolle dorpen met enthousiast publiek en volop muziek.Kortom genoeg om met medewandelaars onder genot van een drankje over na te kletsen.

Daarom dus voor de 3de maal op rij de Blarenbabbel, vorig jaar waren de muzikanten van De Dommelduikers ook aanwezig voor een gezellig stukje muziek tijdens de babbel. Ze zijn net als Desjavu al jaren aanwezig tijdens de vrijdag langs de via Gladiola.

Verleden jaar was ook onze Burgemeester R. van de Mortel aanwezig tijdens de babbel wat zeer op prijs is gesteld door de wandelaars.

Dit jaar zijn er ook weer een aantal Vughtenaren die voor een goed doel lopen, u kunt hun vinden via de site De 4daagse Sponserloop, ze zullen u eventuele bijdrage zeer op prijs stellen!

Graag zien we de Vughtse wandelaars dus op zaterdag 22 juli vanaf 14.00  bij de pomp op de Markt Te Vught. Rest nog om iedereen heel veel succes en plezier te wensen tijdens de 4 daagse.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen