Vijfde foto-expositie voor amateurfotografen in Theater de Speeldoos

Foto: Cees Ringelberg

Bent u een gevorderd vrijetijdsfotograaf en wilt u uw werk graag eens aan een breed publiek tonen? Van dinsdag 28 augustus tot maandag 1 oktober 2018 biedt Theater de Speeldoos in Vught aan vrijetijdsfotografen uit Vught en directe omgeving de gelegenheid deel te nemen aan een foto-expositie.

Dit jaar zijn de thema’s: gevels, reflecties en ijs. U kunt één of twee (niet geënsceneerde foto’s niet geanceneerde  ter beoordeling inzenden.

Het formaat van de t.z.t. te tonen foto’s is minimaal 30×45 cm. De foto’s dienen gemonteerd te worden in lijsten van minimaal 40×50 cm en maximaal 60×70 cm. In de foyer van het theater is plaats voor ongeveer 35 foto’s.    Interesse?
Stuur vóór 13 augustus a.s. een afdruk op papier (10×15 cm) aan Peter van Drongelen, Bisschop Zwijsenplein 20, 5262 JL, Vught, of zend een foto per e-mail aan [email protected], onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Achtergrond informatie over de foto is welkom. De inzenders van de geselecteerde foto’s ontvangen van Peter van Drongelen schriftelijk bericht in augustus.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen