Gemeente Vught doet voor derde keer mee aan Keukenbazen Battle

Foto: Keukenbazen Battle

Gemeente Vught doet dit jaar voor de derde keer mee aan de Keukenbazen Battle 2018.

De Keukenbazen Battle is een kookwedstrijd voor kinderen uit groep 7 en 8 (in schooljaar 2018 -2019) uit 17 gemeenten. Met deze battle ervaren kinderen dat lekker en gezond eten uit de buurt komt. Maar ook hoe leuk het is om samen een maaltijd te maken en op te eten.

Smaakburgemeester van Nederland
Burgemeester Van de Mortel gaat met zijn collega’s uit 17 gemeenten in Noord-Brabant de strijd aan voor de titel ‘smaakburgemeester van Nederland’. Om dit voor elkaar te krijgen is de burgemeester op zoek naar kinderen die samen met chef-kok Bobby Rust van Noble Kitchen de lekkerste maaltijd van Brabant gaan bereiden. Zij doen dat met producten uit de buurt. Met de asperges, aardbeien of het weivlees uit Cromvoirt bijvoorbeeld. Of het ijs van de Vughtse ijsboerderij.

Drie mooie prijzen
De opdracht voor deze kookwedstrijd is: vorm een kookteam van twee of drie personen en bedenk én maak een lekker hoofdgerecht. Meedoen is dit jaar nog leuker, want er zijn drie mooie prijzen. Dus extra meer kans om te winnen!

Oproep
Burgemeester Van de Mortel en chef-kok Bobby Rust nodigen alle kinderen tussen de 10 en 12 jaar uit om mee te doen aan Keukenbazen Battle 2018.

Oproep van burgemeester Van de Mortel

Oproep van burgemeester Van de Mortel en chef-kok Bobby Rust van Noble Kitchen

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen