Werkzaamheden aan spoor Vught dit weekend

Foto: Vught Nieuws

Tussen de Margrietlaan en de overweg Cromvoirtsepad in Vught wordt komend weekend een deel van het spoor vernieuwd. ProRail vervangt de dwarsliggers en de ballast (het spoorgrind). Ook de overweg Cromvoirtsepad wordt vernieuwd.

De werkzaamheden hebben niets te maken met het project PHS (Programma Hoogfrequent Spoorvervoer) waarbij een vierde spoor wordt aangelegd tussen Den Bosch en Vught. Een vrije kruising bij Vught en een verdiepte ligging voor een deel van het spoor in Vught.

 Omwonenden kunnen volgens ProRail tijdens de werkzaamheden last hebben van geluid- en lichthinder. Daarnaast worden een aantal overwegen tijdelijk gesloten. Het gaat om de overwegen Aert Heymlaan, John F. Kennedylaan en Cromvoirtsepad. Die zijn gesloten van vanaf vrijdag 17 augustus 23.00 uur tot en met maandag 20 augustus, 6.00 uur. Met gele borden worden omleidingsroutes aangegeven.

ProRail erkent dat het werken in de nacht en het weekend vervelend kan zijn voor omwonenden maar omdat er dan tijdens de werkzaamheden geen of minder treinen rijden, is hier toch voor gekozen.

Bron: Brabants Dagblad

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen