Repaircafe Vught is open op zaterdag 25 augustus

Foto: Repair café

Aan het eind van de  zomervakantie is het repaircafe Vught open op zaterdag 25 augustus.  Het is geopend van 11.00 -15.00 uur in de Stenen Hut, lokatie Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught. Dit is midden op het terrein van Voorburg,  vanaf de ingang van het zorgpark bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het repaircafe is

Het Repaircafe
U kunt zaterdag weer terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld kleding/textiel, tapijt, leer, meubels, fiets en elektrische apparaten.  Er wordt dan geprobeerd om dat samen te repareren. De reparaties worden gratis gedaan door onze handige vrijwilligers. Dus heeft u een losse naad in uw kleding die gerepareerd moet worden of een lamp die kapot is, u kunt bij ons terecht.

Het Repaircafe heeft meerdere doelen; besparing van grondstoffen, sociale contacten en reparatietechnieken niet verloren laten gaan.

Kledingwinkel Hebbes
Ook de tweedehands kledingwinkel Hebbes is weer open. De winkel is ruim van opzet en heeft veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. Loop er gerust even binnen. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden.

Kadowinkel de Brandweerkazerne
Een prachtige winkel met mooie producten vindt u hier ook. Elk stuk is uniek, door cliënten gemaakt en met een eigen verhaal:  keramische schalen en bekers, houten vogelhuisjes, stoeltjes, speelgoed en producten van vilt en stof.  Ook de prachtige serviesserie KOM, van Social Label is hier te koop.

Een bijzondere wandeling over het terrein vanVoorburg
Zorgpark Voorburg is een van de vele parken in de prachtige gemeente Vught. Een park waar veel interessants en moois samenkomt. Natuur, cultuur, architectuur, de geschiedenis van de psychiatrie, een kerkhof, lange lanen met schitterende bomenrijen, vijvers, een watertoren, een dierenweide, plantenkassen en wat al niet meer.

Wilt u al dit moois een keer beleven?
Iedere laatste zaterdag van de maand om 13.30 uur staat er een enthousiaste gids voor u klaar voor een rondleiding op het Zorgpark Voorburg. U kunt zich melden bij ontmoetingscentrum De Stenen Hut. Kosten € 2,50 per persoon.
Info:  Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl  073-6585912

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen