Informatiemiddag Tinnitus maandag 10 september

Foto: Pixabay

Heeft u Tinnitus en heeft u behoefte aan meer informatie? Het Audiologisch Centrum van Kentalis en de polikliniek KNO van het Jeroen Bosch Ziekenhuis organiseren speciale informatiebijeenkomsten over dit onderwerp.

U ontvangt uitgebreide informatie van een KNO-arts, een audioloog en een psycholoog over tinnitus. We geven informatie over de medische- en audiologische achtergrond. Ook bespreken we de mogelijkheden tot verlichting van de klachten. Ook komt de training ‘Leren omgaan met tinnitus’ aan de orde.

Zo komt u meer te weten over de mogelijke oorzaak van de tinnitus, de gevolgen van deze vervelende aandoening en hoe u hiermee kunt omgaan. Tijdens de pauze kunt u met andere bezoekers tips en ideeën uit te wisselen. Daarnaast hoort u meer over onze behandelmogelijkheden en kunt u aangeven of u eventueel verdere hulp wenst.

Aanmelden
Aanmelden is verplicht via [email protected] of u kunt het aanmeldformulier invullen dat u vindt bij de polikliniek KNO en bij Kentalis. De middag is van 16.00 uur tot 17.30 uur

Kosten
Toegang is gratis

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen