FC Den Bosch en Job Invest gaan samen werken

Foto: FC Den Bosch

FC Den Bosch speelt vanaf de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen met een nieuwe partner op de achterzijde van het shirt. Job Invest, wat de nieuwe bedrijfsnaam is van Job Investment, prijkt gedurende dit seizoen onder het rugnummer van de wedstrijdshirts.

Directeur Paul van der Kraan is blij met de samenwerking: “We zijn zeer verheugd dat we dit partnership zijn aangegaan. Met Job Invest hebben we een partij gevonden die ons op maatschappelijk vlak een flinke steun in de rug geeft. We willen gezamenlijk een project opstarten waarbij we onze supporters een helpende hand kunnen bieden bij het vinden van een baan. Dit project gaan we de komende periode in gang zetten.”

Kevin van Kempen van Job Invest: “Bij Job Invest zijn we zeer ‘sportminded’ en hebben we de afgelopen tijd gekeken hoe we ons bedrijf, dat sinds kort deze nieuwe naam draagt, in de markt willen zetten. We zijn een groot regionaal bedrijf en zagen daardoor de toegevoegde waarde van een samenwerking met FC Den Bosch. We willen ons partnerschap inzetten om supporters van FC Den Bosch te begeleiden naar een ‘nieuwe’ baan. Hiermee gaan we de komende periode aan de slag.”

Over Job Invest
Job Invest heeft dagelijks 1200 mensen werkzaam in de regio Brabant. Vanaf 1 februari 2019 heeft Job Invest haar hoofdkantoor aan de Rietveldenweg in ’s-Hertogenbosch. Tot 1 februari 2019 is het hoofdkantoor gevestigd op het bestaande adres in Vught.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen