Cycle4Dreams beklimt de Grossglockner met Richard Groenendaal

Foto: Dream 4 Kids

Cycle4Dreams beklimt zaterdag 1 september a.s. de Grossglockner om geld in te zamelen voor Dream4Kids. Het Vughtse team wordt vergezeld door oud profwielrenner Richard Groenendaal.

Het aftellen is begonnen voor de rennersploeg, nog even en dan gaan ze samen deze uitdaging aan. De tocht van 47,8 km lang is geen makkie, zo stijgt het van 805 meter naar 2.540 meter. “Wielrennen is iets wat alle deelnemers graag doen, als we daar dan ook nog eens kinderen die het zó verdienen een nieuwe start mee kunnen geven is dat ontzettend mooi” aldus Richard Groenendaal.

De Grossglockner is in totaal 47,8 km lang en stijgt van 805 meter naar 2504 meter. Op 1 september vertrekt de groep wielrenners die deze uitdaging aandurven. Hun beloning is een schitterend uitzicht en de dankbaarheid van de kinderen.

Dream4Kids
Stichting Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een ernstig traumatische ervaring hebben gehad; denk aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Als onderdeel van hun behandeltraject vervult Dream4Kids hun mooiste dromen, waardoor deze kinderen weer moed en energie krijgen om in de toekomst te geloven.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen