Onthaal politiemensen Blue4Charity, fietstocht voor Dream4Kids

Foto: Pixabay

Op zaterdag 8 september komen de politiemensen van Blue4Charity terug van een wielrentocht van München naar Den Bosch. Met deze tocht halen de enthousiaste politiemensen van eenheid Oost-Brabant geld op voor Dream4Kids, een stichting die dromen laat uitkomen van kinderen met een jeugdtrauma.

De fietstocht begint op maandag 3 september in München, vanaf hier zullen zij onder politiebegeleiding naar Den Bosch fietsen. Een ontzettend knappe prestatie, want het is een afstand van 1100 kilometer.  Het onthaal vindt plaats op zaterdag 8 september omstreeks 16:30 uur. in het IBT-centrum in Den Bosch.

Blue4Charity en Dream4Kids
Blue4Charity is ontstaan door het overlijden van een collega aan kanker. Zijn collega’s wilden geld ophalen voor goede doelen gerelateerd met kanker. Zo zetten zij zich ieder jaar voor een nieuw goed doel in. Zo halen ze geld op doormiddel van een veiling, spinningavonden, organiseren van open dagen en toertochten. Dream4Kids is het eerste goede doel dat niet kanker gerelateerd is waar Blue4Charity zich voor inzet. Met al deze hulp en samenwerkingen is Dream4Kids ontzettend blij en dankbaar!

Dream4Kids laat de grootste dromen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een trauma in vervulling gaan tijdens een droomdag. Zo’n dag draagt bij aan het zelfvertrouwen van het kind en aan hun vertrouwen in de wereld. Het is tevens onderdeel van het behandelplan van het kind, de droomdag vind dus plaats wanneer het kind er klaar voor is. Bovendien geeft een droomdag moed en positieve energie om weer in dromen te geloven, en laat het zien dat de toekomst ook iets moois te bieden heeft. Dream4Kids wil kinderen weer laten geloven in de toekomst. Laten zien dat zij ook belangrijk zijn.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen