Koninklijke Onderscheiding voor de heer Boeije

Foto: Vught Nieuws

Donderdag 30 augustus heeft loco-burgemeester Pennings, een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer R.H.M. Boeije.

Deze feestelijke uitreiking vond plaats ter gelegenheid van zijn functioneel leeftijdsontslag. De heer Boeije is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met Zwaarden. Vanwege zijn uitzonderlijke verdiensten als vastgoedspecialist voor het ministerie van Defensie.

 De heer Boeije is een autoriteit op het gebied van vastgoed, zowel binnen als buiten het ministerie van Defensie. Hij is een echte ambassadeur van Defensie voor de maatschappij en de politiek in brede zin en neemt daarin zijn verantwoordelijkheid.

Verder is decorandus sinds 2009 oprichter, vrijwilliger en bestuurslid van het Fanfarekorps der Genie. Naast het professioneel opbouwen van het secretariaat coördineert hij ook de acquisitie van nieuwe optredens. De heer Boeije heeft al vele jaren een groot aandeel in de groei en bloei van het Fanfarekorps. Verder is de heer Boeije de organisator Herdenkingen van de werkgroep soldatenmonument de Binckhorst in Den Haag vanaf 2007 – heden.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen