Atelier Lisette ziet vol verwachting toekomst tegemoet

Foto: Atelier Lisette

Atelier Lisette is een kledingatelier, dat sinds 2012 gevestigd is in Vught. In eerste instantie begonnen met uitsluitend kledingreparatie.

Al gauw uitgebreid met het maken en veranderen/repareren van gordijnen, vouwgordijnen en woonaccessoires zoals lakens, slopen, dekbedovertrekken, kussens, spreien, woonkleden, babykamers, caravankussens en tuinkussens.

In de loop der tijd hebben er al heel wat bijzondere verzoeken de revue gepasseerd, o.a. het repareren van buggy’s, bankstellen, maxi cosi’s, laarsjes, tassen en benodigdheden voor huisdieren, zoals katten, honden, konijnen en paarden. En voor diverse sporten, zoals voetbal, basketbal, motorracen, volleybal, parachutespringen en paardrijden. Regelmatig krijgt Atelier Lisette verzoeken omtrent het aanpassen van kleding voor mensen in rolstoel of bedlegerige in verzorgingstehuizen en mensen met prothesen of lichamelijke afwijkingen zoals krommingen in rug e.d.
Ook bedrijfskleding van politie, brandweer, zorginstellingen, sportverenigingen, beveiliging, restaurants, hotels, ziekenhuizen e.d. weet zijn weg naar Atelier Lisette te vinden.

Daarnaast ontstond er een steeds groter wordende vraag naar maatkleding. Dat vroeg om een webshop, in eerste instantie een simpele versie. Maar al gauw ontstond het idee om dit groter aan te pakken. In de zomer van 2017 werd het idee geboren voor deze webshop, die alleen nog maar blijft groeien.

Vol verwachting ziet Atelier Lisette de toekomst tegemoet en wie weet wat er nog allemaal op haar pad gaat komen.

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen