Musical Intermezzo één van de muzikale gasten HEVO muziekfeest wordt weer een feestje

Foto: Intermezzo

Op vrijdag 5 oktober a.s. wordt het jaarlijkse muziekfeest georganiseerd door HEVO seniorenvereniging uit Rosmalen. Dit muziekfeest vindt zowel ’s middags als ’s avonds plaats in Perron-3.

Ook dit jaar is het HEVO gelukt om een gevarieerd programma samen te stellen voor het jaarlijkse muziekfeest. Het Regionaal SeniorenOrkest uit Hilvarenbeek trapt af, gevolgd door Die Czardasfurstinnen van het Theater-klassieke-operette La Sopera met een Weens programma.

Ook de jeugd krijgt een plek want één van de dansgroepen van balletstudio Geraldine treedt op met een aantal opzwepende en energieke dansen.

Musical Intermezzo uit Vught sluit de voorstelling af met een greep uit hun uitgebreide repertoire dat liedjes bevat uit de afgelopen decennia. Een feest der herkenning waarbij meezingen een must is. Zij mochten al eerder te gast zijn. Zij zullen ook een tipje van de sluier oplichten van hun nieuwe theaterproductie In Beeld.

Het HEVO muziekfeest is toegankelijk voor iedereen. U bent verzekerd van een heerlijke middag/avond. Kaarten voor dit muzikale feest zijn te bestellen bij Perron-3 in Rosmalen www.perron-3.nl

Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met de gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen